Picture of Szlávy Eszter
Vezető edző. Rúdfitnesz, rúdakrobatika, akrobatika, nyújtás, erősítés

Szlávy Eszter

Edző édesapámnak köszönhetően a sport öt éves korom óta szerves része az életemnek. Mint sok versenyzőnél, nálam is volt egy hosszabb sport nélküli időszak, amelyet a rúdtánc megismerése szakított meg – visszahozta a rendszeres mozgást a mindennapjaimba. Szenvedélyemmé vált, és ma már az oktatásával is foglalkozom. Végzettségem szerint orvos vagyok, az egyetemet követően baleseti sebészként dolgoztam hat évig. Az orvosi pályára is a másoknak való segítségnyújtás vágya vitt, ez vezérel a sportág oktatása során is. Szeretem, ha a tanítványok újabb és újabb feladatokat teljesítenek sikeresen, és ha azt látom, hogy egy nehéz elem elsajátítása örömmel tölti el őket.

Sportmúlt:

 • 5 év szertorna (Postás SE) (1984-89)
 • 1 év előkészítő az Állami Balett Intézetben (1990-91)
 • 3 év női tőr- és párbajtőrvívás (UTE) (1992-94)
 • 3,5 év műugrás (edzők: Ligárt Balázs és Benyák András) (1994-1998)
 • 2 év Capoeira (2001-2003)
 • Rúdtánc és légtorna (aerial hammock, aerial silk, aerial hoop): 2012 óta
Eredményeim:
 • 2012 Pole Fittness Cup kezdő kategóriájában 3. hely
 • 2012 Miss Poledance Hungary 4. hely
 • 2013 Hungarian Pole Sport Championship Duo junior kategória 1. hely
 • 2013 Europian Pole Sport Championship (Európa Bajnokság) Duo junior kategória 1. hely
 • 2014 European Pole Sport Championship (Európa Bajnokság) felnőtt duó kategória 1. hely
 • 2014 World Championship Pole Sport (Világbajnokság) felnőtt duó kategória 1. hely
 • 2015 Pole Dance Globe (világverseny), felnőtt női duó kategória 3. hely
 • 2015 Országos Légtorna Bajnokság, páros tissue 2. hely
 • 2016 Légtorna Világbajnokság, páros tissue 3. hely
 • 2016 Pole Art Hungary Elit Női Egyéni kategória 1. hely
 • 2016 Pole Dance Globe (világverseny), Pole Art Divízió 3. hely
 • 2016 European Championship Of Air Acrobatic (Európa Bajnokság) Profi Női kategória 2. hely
 • 2016 European Championship Of Air Acrobatic (Európa Bajnokság) Profi Duó kategória 2. hely
 • 2017 Pole Theater Hungary, Pro Drama 1. hely
 • 2017 Pole Theater World (Világbajnokság), Pro Drama finalist
Picture of Simonyi Anna
Rúdtánc, nyújtás

Simonyi Anna

Már gyerekkoromban is fontos szerepet töltött be az életemben a sport (úsztam, futottam, lovagoltam). 2010-ben ismerkedtem meg a rúdtánccal, és ezzel egy időben a balettal is, amely segít a rúdon elsajátított mozdulatokat szebbé varázsolni. Pár évvel később elhatároztam, hogy szeretném átadni a tapasztalataimat másoknak, így ma már nem csak versenyzem, de 2013 óta oktató is vagyok egy fantasztikus csapatban. Számomra ugyanakkora örömet okoz az, amikor egy tanítványomnak sikerül elsajátítania egy trükköt, mint amikor saját magamnak.

Eredményeim:

 • Miss Poledance Hungary (2012): 6. hely
 • Hungarian Pole Sport Championship (2013): 4. hely
 • Music Art Show (2013, France): rúdtánc fellépő
 • World Pole Sport Championship – Profi A kategória (2014): 5. hely

Picture of Szepessy Zsófia
Légtorna (karika, silk)

Szepessy Zsófia

Már kislányként is nagyon fontos volt számomra a mozgás, 8 évig klasszikus balettot tanultam, ebből négy évet a Táncművészeti Főiskolán, ami nagyon jó alapot biztosított a későbbiekben. 2004-ben a Magyar Cirkusz és Varieté edzésein ismerkedtem meg a légtornával (karika, tissue). Aztán az idők során többféle mozgásformában is kipróbáltam magam: erő-emelés, tűztánc. Azonban a legnagyobb örömöt a légtorna okozza számomra, mert mindig lehet magunk elé állítani újabb és újabb kitűzendő célt. Csodálatos dolog érezni a fejlődést, és sosincs megállás! Szeretettel várok mindenkit, aki hasonló kihívásokra vágyik!

Picture of Holler-Rácz Barbara
Rúdtánc, pole flow, exotic pole

Holler-Rácz Barbara

Imádom a macskákat, kedvelem Johann Sebastian Bach fúgáit és a japán animét, rajongok Párizsért, kedvenc színem a kék. Általában szigorú és fegyelmezett vagyok mindennel kapcsolatban, önmagammal is. Rudazásban inkább az érdekel hogyan csinálod, kevésbé az, hogy mit. Az egyedit kedvelem, illetve azt, ha valaki önazonos. Vannak vesszőparipáim, amikre harapok, de frappáns összhatással le lehet venni a lábamról. Ó és igen, ami itt talán még fontos lehet: 2017-ben megnyertem a Pole Theatre Hungary semi-pro drama kategóriáját és overall győztes lettem, majd ugyanebben az évben a Pole Theatre World semi pro drama kategóriájában is a legjobbnak ítéltek.

Picture of Krajnyák Norbert
Rúdsport

Krajnyák Norbert

2011-ben ismerkedtem meg a rúdsporttal mindenféle előzetes sport múlt nélkül. Viszonylag hamar belekóstoltam a versenyzés világába is, majd négyszeres magyar bajnok lettem. Az életemnek azóta szerves részét képezi, ahol a versenyek nyújtják a fő motivációt. Két nagy szenvedélyem van az egyik a rúdsport, a másik a légtorna. Célom hogy a sportteljesítményt ötvözzem a művészettel, valamint a folyamatos fejlődés, így nektek is „tanulni vágyóknak” a legjobbat tudjam nyújtani. Eredmények: 2017 Pole Theatre Israel – (drama, claasique) döntős 2017 PoleArt magyar bajnokság – Elit férfi 1. hely 2017 Rúdsport Magyar Bajnokság – Elit férfi 1. hely 2017 Pole Artistic - Elit férfi 2. hely 2016 Légtornász Világbajnokság – 2. hely 2015 Pole Artistic Elit férfi - 2. hely 2015 Rúdsport Magyar Bajnokság – Elit férfi kategóriájában 1. hely 2013 Hungarian Open - felnőtt férfi 1. hely 2012 Hungarian Open - felnőtt férfi 1. hely

Picture of Nemesvári Krisztina Cofi
Rúdtánc, exotic pole, twerk, exotic flow

Nemesvári Krisztina Cofi

Nemesvari Krisztina alias Cofi neven 10 eve kezdtem el rudtancot oktatni. Elso es legmeghatarozobb munkahelyem a Dollhouse studio volt , anno az elso az orszagban ahol ilyesmit oktattak. Kislanyom szuleteseig itt dolgoztam majd kesobb ket masik studioban voltam alapito tag ( Paradise, Pole Position) .. Nemreg az elet visszavitt a kiinduloponthoz es ismet a dh csapatat erositettem. Mostansag mar inkabb maganozom es fix csapatokat oktatok . A kedvenc stilusom ezen a sporton belul a nocis , show girlos iranyzat. Kedvelem a lagy koreografiakat amiket eroelemekkel es szinesitunk. Turemles es magabiztos oktato vagyok . Ha azt mondom menni fog akkor ugy lesz! Erdemenyeim: 2010 Miss Poledance Hungary 2015 Poleartistic ezust 2017 Poleartistic 4.hely Poletheather Israel ezust egzotik duoban

Picture of Henter Anikó
Rúdtánc, nyújtás

Henter Anikó

Sziasztok! Henter Anikó vagyok a Szlávy Eszter Rúdsport Akadémia egyik trénere. A sportok iránti megszállottságom gyerekkoromra nyúlik vissza. Nyolc évig aktívan ritmikus gimnasztikáztam, amit egy sérülés miatt hosszabb kihagyás követett. Felépülésem után, a lovassport vált a szenvedélyemmé, egészen addig, amíg rá nem találtam a rúdsportra, amiben ötvöződik az erő és a kecsesség. Gimnasztikai múltamnak köszönhetően különösen kedvelem a hajlékonysági és akrobatikus elemeket, kombinációkat. A versenyzés gondolata az utóbbi időben kezdett el foglalkoztatni, így 2018-ban indultam a VI. Pole Fitness Beauty profi kategóriájában, ahol ezüst érmes lettem, valamint karika számban bronz érmes a Restart rúd-és légtorna versenyen. A rúd és nyújtás órákat szeretem változatos feladatokkal feldobni, így mindennapra jut egy kis sikerélmény.

Picture of Bőcsi Blanka
Rúdtánc

Bőcsi Blanka

Bőcsi Blanka vagyok, néhányan már ismerhettek a csoportos órákról, mint órákat látogató tanítvány. 🙂 Felnőtt fejjel kezdtem el rendszeresen sportolni, a rúd előtt több fajta csoportos edzésformát is kipróbáltam, de egyik sem kötött le igazán. 2014-ben a rúdtáncban azonban sikerült megtalálnom mindazt, amit én egy sportban keresek: kihívásokkal teli, változatos, nőies, kecses de mégis rendkívül jól erősítő mozgásforma. Tornász vagy táncos előképzettségem sajnos nincs, de van annál nagyobb lelkesedésem és kitartásom. Helyettesítő tanárként sok szeretettel és jó kis kombinációkkal várlak titeket az óráimra ! Eredményeim:

 • Pole Art Hungary 2016 Amatőr II. hely
 • Pole Theatre Hungary 2ö17 Semi-pro Comedy I. hely

Picture of Pék Veronika Veró
Rúdtánc

Pék Veronika Veró

Pék Veronika vagyok, sokaknak csak Veró. 2014. végén ismerkedtem meg a rúdsporttal, Szlávy Eszti első iskolájának nyílt napján. Korábban 10 évig hastáncoltam, elvégeztem a TF sportoktatói OKJ képzését, később art jazz-, kortárs-, és balettórákra jártam, amik ma is kísérik az edzéseimet. Akárcsak a tánc, a rúd is szerelmemmé vált, megerősített, kitartásra, alázatra nevelt, és arra: a minőség fontosabb a mennyiségnél. Ja és imádom a kutyákat és a világbékét! Eredményeim:

 • 2016. SZERA házibajnokság amatőr kategória 1. helyezett
 • 2016. Rúdsport Magyar bajnokság amatőr kategória 1. hely
 • 2016. Pole Art Hungary amatőr kategória 1. helyezett
 • 2018.Rúdsport Magyar bajnokság művészeti divízió félprofi kategória 1. helyezett

Picture of Andrási Imre
Balettmester, koreográfus

Andrási Imre

„Két évvel fiatalabban kerültem be a balettintézetbe, mint a kortársaim és a velem együtt végzetteknél évekkel tovább voltam aktív táncos. Szerencsémre mindenféle stílust és sok-sok státust kipróbálhattam; táncolhattam színházban, karban és szólistaként is. Később koreográfusként a Kaposvári Színházban én találhattam ki, mit táncoljanak mások… Ezzel párhuzamosan kezdtem tanítani színi iskolákban és színházi egyetemeken. Ezen évek alatt jöttem rá, hogy kikerülhetetlen a színházi létezésben a klasszikus balett ismerete, majd ezt a gondolatmenetet követve aerobik csoportoknál és kortárs-modern táncos képzésben is hasznossá tettem magam nagyon jó eredményekkel. Több mint 30 éve része az életemnek a klasszikus balett – az ezen évek alatt összegyűjtött tudást szeretném átadni azoknak, akik kedvet éreznek eme varázslatos mozgásforma iránt.” Tanulmányok:

 • Színházi táncművész diploma 1986. Állami Balett Intézetben
Pályafutás:
 • 1986-1992-ig turnék (Hollandia, Németország, Tajvan, Svájc, Belgium, Luxemburg)
 • 1986 és 1992 között Moulin Rouge, Béke Szálló, Lido, Margitszigeti Havanna Club táncosa
 • 1992-től szabadúszó koreográfus
 • 1994-1996 között balett tanár a Kolibri Színházban, Merlin színházban, Nemzeti Sziniakadémián, Postás SC női tornaszakosztályán, ír nemzeti torna válogatott
 • 1992-2010 Színjáték Drámastúdió
 • 2002-től PM SC, jelenleg Nemzetgazdasági Minisztérium kondicionáló torna foglalkozás vezetője
 • 2009-2010 tárnoki és rákoscsabai művelődési ház balettoktatás
 • 2009-től Engel Bettina Dinamik SE verseny aerobikosainak balettmester
 • 2000-től Színház- és Filmművészeti Egyetemen vizsgaelőadások és kurzusok vezetése
 • 2013-2014 Schola Europa Akadémia: klasszikus balett
 • Gór Nagy Mária Színitanoda: balettmester, tánc- és mozgás oktató, valamint koreográfus
Jelenlegi munkahely/munkák:
 • Danceflow mozgásstúdió: klasszikus balett és revü tánc oktató
 • Magánórák/koreográfiák rúdtánc és tornász versenyzőkkel
 • Renomé Mozgásművészeti Studió: balettmester
Eredmények:
 • Pole Theatre Hungary semi pro bajnok dráma kategóriában és összetettben és a Pole Theatre World versenyen a semi pro dráma kategória győztese 2017-ben https://vimeo.com/240139150
 • Holler-Rácz Barbara rudtánc versenyző – koreográfus, balettmester
 • Baucsik Hanna tornász magyarbajnok felkészítő balettmester
Imi rudas vonatkozása, hogy ő készítette fel Holler-Rácz Barbarát a Pole Theater Hungary SemiPro Drama kategóriájában 2017-ben. Barbi kategória és overall győztesként kijutott a Pole Theater Worldre, ahol világbajnok lett, szintén Imre kezei alatt. Idén ugyanezen verseny szintén SemiPro Drama kategóriában készítette fel a szintén kategória és overall gyüztes párost, Prokl Amandát és Molnár Renátát.