Versenyre, fellépésre készülsz?
Nem ideális egy csoportos óra időpontja sem?
Nem szeretsz mások előtt sportolni?
Szeretnél 100%-os figyelemben részesülni?
Szeretnél hatékonyabban, gyorsabban, saját ütemben haladni?
Akkor a magán rúdtánc órát Neked találták ki!

Bővebben a rúdtánc magánóráról – mikor ajánlott

Verseny előtti felkészülési időszakban

Jelentkeztél egy versenyre? Nincs ötleted, hogy milyen gyakorlatokat mutass be, milyen összekötő elemeket használj? Ez esetben hasznos, ha veszel néhány rúdtánc magánórát. Felkészült oktatóink mindenben segítenek Neked. Egy versenyen általában meghatározzák a produkció hosszát, a rúdtánc erőelemek, hajlékonysági elemek és talajgyakorlatok arányát. Ezek összeválogatása sokszor a rutinosabb versenyzőknek is gondot okoz. Trénereink segíteni tudnak Neked abban, hogy milyen elemeket mutass be, és milyen sorrendben. Ha az egyik nem megy még túl jól, addig fogják Veled gyakorolni, amíg tökéletes nem lesz. Ötleteket kapsz abban is, hogy milyen összekötő elemeket használj. Ráadásul egy magánóra keretein belül arra is lesz lehetőséged, hogy a választott zenére gyakorolhass.

Nem ideális egyik csoportos rúdtánc óra időpontja sem

Természetesen megértjük, nem mindenki tudja a családdal, munkával vagy az iskolával összehangolni a rúdtánc órák időpontját. Nincs más dolgod, mint jelezni nekünk igényed. Együtt megkeressük a számodra megfelelő időpontot és trénert, aki majd segít Neked a gyakorlásban.

Szeretnél 100%-os figyelemben részesülni

Van, aki nem szívesen sportol mások előtt, van, aki szeretne több figyelmet. Bármelyikről is legyen szó, rúdtánc magánóránkon oktatónk csak rád fog figyelni. Egy ilyen óra sokszor keményebb, mint egy csoportos, hiszen csak ketten vagytok, és tanárod egész órán csak veled fog foglalkozni.
Itt a remek alkalom, hogy megtanulj egy olyan elemet, amit mások előtt sose mernél kipróbálni!

Rúdtánc magánóra menete, hossza

Az órát mindig bemelegítéssel kezdjük, ennek során alaposan átmozgatjuk az egész testet. Ezután gyakoroljuk azokat az elemeket, amit szeretnél, vagy a produkciót, ha versenyre készülsz. Hozhatsz saját zenét, vagy képeket a neked tetsző elemekről, vagy kérheted tanárodat is, hogy ajánljon olyan elemeket, melyek jól passzolnak a te edzettségi szintedhez. Az óra végét mindig nyújtással zárjuk, hiszen ez is a sportolás elengedhetetlen része.

Stúdiónkban és telefonon is bejelentkezhetsz a számodra szimpatikus trénerhez egy 60 perces rúdtánc órára.