dokta_esemeny_boritokep_171101

Adomány gyűjtő nyíltnap az Illatos úti kutyákért

December másodikán megrendezzük iskolánkban a második adománygyűjtő napot, melyen az Illatos úti gyepmesteri telepen lakókat segítő Doktorok az Állatokért Állategészségügyi Alapítványt (DOKTÁ-t) tudjátok támogatni.

Ez alkalommal azoknak a kutyáknak szeretnénk gazdát találni, illetve adományt gyűjteni, akik már több, mint egy éve lakói az ebtelepnek.
Szeretnénk, ha jobban meg tudnátok ismerni ezeket a kutyákat, mert ők a rácsok mögül szinte semmit sem tudnak tenni annak érdekében, hogy szimpatikussá, szerethetővé váljanak, pedig minden kétséget kizáróan azok, és ők sem vágynak másra, csak valakire, aki otthont, gondoskodást és szeretetet tud adni nekik.
Ezekről a kutyákról fogunk egy kis összeállítást levetíteni az órák előtt, valamint az eseményben is találtok majd róluk fotót és információt.
Várunk titeket szeretettel!

Órák:
11:00 kisfilm, beszélgetés az ebtelepről és lakóiról, rúd vegyes
12:30 kisfilm, beszélgetés az ebtelepről és lakóiról, rúd vegyes
14:00 kisfilm, beszélgetés az ebtelepről és lakóiról, rúd vegyes

Egy óra 2000 Ft (az esemény bérlettel nem látogatható), melyet adományként a DOKTA kap, melyet teljes egészében az Illatos úti telep állatainak ellátására, kezelésére, örökbeadásának segítésére használja fel.

Facebook eseményhez csatlakozásért katt ide