Napjainkban a cirkuszok világából ismert légtornász eszközök ma már minden érdeklődő számára elérhetővé váltak hobbi szinten is, alacsonyabb magasságban. Iskolánkban három népszerű légtorna eszközzel ismerkedhetsz meg biztonsággal.

 

Légtorna eszközök – Aerial hammock

A rugalmas anyagú függőágyban könnyedén sajátíthatsz el látványos elemeket, amelyekhez nem kell extrém erőt kifejteni. Koreográfiába fűzve, zenére végezve aerial yogának is nevezik.

Ha kedveled a jógát, ebben a légtorna eszközben nem fogsz csalódni. Az aerial hammock edzés egyszerre segít nyújtani, relaxálni és erősíteni is. Ez a mozgásforma mindamellett, hogy nagyon szórakoztató, igazán látványos elemekből áll. Ezek elsajátításához nem szükséges előképzettség, az órákon mindenre megtanítunk.

 

Aerial hoop

A mennyezethez rögzített vaskarika a hangzással ellentétben egy elegáns, légies eszköz, amelyen szép pózokat, forgásokat és erőelemeket is végezhetsz.

Ha igazán légies és nőies sportra vágysz, próbáld ki ezt a légtorna eszközt is. Az elemek igazán látványosak, ezek elsajátításához azonban jó erőnlét és hajlékonyság szükséges. Ha igazán látványos eredményt szeretnél elérni, ajánljuk mellé nyújtás óránkat.

 

Aerial silk /tissu/

A két szárú, bársonyhoz hasonló anyagú légtornász eszköz a leglátványosabb, legnehezebb kihívásokat rejti. A légtornának ez a válfaja tehát nehezebb, mint az aerial hoop és a rúdfitness. Ahhoz, hogy igazán nagy sikereket érj el, hosszú távon érdemes erősítő és nyújtó gyakorlatokat is végezned.

Első légtorna óra előtt

Ha megtetszett ez a kecses sport, kérlek jelentkezz be a (+36) 70 9323026-os telefonszámon. További elérhetőségeinket és címünket a Kapcsolat menüpont alatt találod.

Kérlek, hogy első légtorna órádra 15-20 perccel órakezdés előtt érkezz, így megismerheted akadémiánkat, és lesz még időd kitölteni egészségügyi kérdőívünket is.

Mire lesz szükséged? Kérlek hozz magaddal egy kényelmes elasztikus hosszú nadrágot (leggings vagy futónadrág), valamint egy testhezálló felsőt. Ne felejtkezz meg az ásványvízről sem, hiszen óra közben garantáltan szükséged lesz rá.